Borrel en boeg

Borrel op het water, wat moet je je daarbij voorstellen?

Wel… De trossen zijn los, de motor bonkt, we kiezen verre horizonten. En dan: de scheepsbel luidt… De bar is geopend voor jouw gezelschap.

We hebben twee uur varen voor de boeg. En onbeperkt borrelen van de Hollandse bar. Met een assortiment luxe nootjes en zoutjes, een kaas- en worstplateau en vier luxe hapjes.

Ondertussen vaart de Borrelboot verder en met een goed glas wijn in de hand geniet je van het uitzicht en het oer-Hollandse landschap dat voorbijdrijft. En je weet: het leven is goed aan boord van de Borrelboot. Voor de gelegenheid is dat de naam voor Rondvaartboot Ronassis.

borrel op rondvaartboot

Kap’tein Koek slaat even over…

Wat betreft de borrel houdt de Kapitein de boot nog even af: hij heeft nog zat in het vooruitzicht en voor de boeg “van zijn schip”. En hij moet nog rechtdoor varen ook– met borrels achter de kiezen wordt dat een stuk lastiger.

Ahoy! Kap’tein Koek

 

Bouw je eigen feestje op het water

Plannen voor een feestje of andere bijeenkomst? We denken graag met je mee. Met de gezelligste boot van Brabant is geen water ons te diep.

“Borrelen op het water maakt je hoofd leeg. En je buik vol met de hapjes en drankjes van de Kapitein. Heerlijk genoten Ronald, Ahoy!!”

vrijgezellenparty op het water

Borrel & Boeg Arrangement

  • 2 uur varen
  • Onbeperkt borrelen Hollandse bar
  • Luxe nootje en zoutjes
  • 4 heerlijke luxe hapjes per persoon
  • Kaas- en worstplateau
  • Zes personen: 450 euro
  • Extra “Schavuiten” die willen meevaren en borrelen: 19,50 pp

Bouw je eigen feestje op het water

Heb je plannen voor een feest of andere bijeenkomst? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Met de gezelligste boot van Brabant is geen water ons te diep.

Share This