Persoonlijke rondvaart

Avontuur met je persoonlijke rondvaart op de Maas. Pas als jouw dag geslaagd is, is mijn dag geslaagd. Misschien heb je eigen ideeën over je rondvaart of over wat je onderweg allemaal wilt doen.

Alles kan: we maken er gewoon een persoonlijke rondvaart van. Helemaal afgestemd op jouw plannen. Ik denk graag met je mee. Ik ken de omgeving en ik weet wat er te doen is.

Zeeën van mogelijkheden

Misschien wil je ergens aanmeren voor een feestelijke bbq-picknick met vrienden. Misschien wil je je rondvaart afsluiten met een etentje in een eersteklas restaurant (en weer teruggevaren worden).

Het kan ook zijn dat je je huwelijksfeest in kleine kring wilt vieren. Dat je naar een speciale plek aan de Maas wilt waar dierbare herinneringen liggen. Of een vergadering moet organiseren en de rust en ruimte van het water op wilt zoeken.

Bouw je eigen feestje op het water

Plannen voor een feestje of andere bijeenkomst? We denken graag met je mee. Met de gezelligste boot van Brabant is geen water ons te diep.

“Echt een gave boot!! En Kap’tein Koek is de allerbeste en allergezelligste! Een trip met de Ronassis wordt 100% zeker een onvergetelijke ervaring!!”

persoonlijke rondvaart - haven van Heusden

Laat me weten wat je wilt of wat je doel is voor een persoonlijke rondvaart.

Ik, Kapitein Koek, denk graag met je mee. In principe is alles mogelijk, de enige ‘beperking’: er is plaats voor maximaal twaalf gasten. Zelfs bij een persoonlijke rondvaart.

 

persoonlijke rondvaart - knus op het water

Misschien wil je naar een speciale plek aan de Maas waar dierbare herinneringen liggen. Of moet je vergaderen en wil je de rust en de ruimte van het water. Of zoek je een originele manier om een kinderfeestje te organiseren.

Wat je ook wilt met je persoonlijke rondvaart, we stemmen het helemaal af op jouw wensen en het doel van de reis.

Geen zee te hoog

Ga er voor je persoonlijke rondvaart maar van uit dat alles in principe kan. Alle faciliteiten zijn aan boord. We hebben goed gevulde koel- en drankenkasten met uitstekende wijnen. We hebben snacks en hapjes aan boord en verzorgen je lunch of diner.

De enige beperking die er is… je eigen fantasie. Gelukkig kun je altijd een beroep doen op de onze. Samen componeren we een persoonlijke rondvaart die helemaal aansluit bij wat jij wilt.

 

Aanmonsteren voor een persoonlijke rondvaart

Wil je meer weten over een persoonlijke rondvaart? Neem dan contact op.

Bouw je eigen feestje op het water

Heb je plannen voor een feest of andere bijeenkomst? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Met de gezelligste boot van Brabant is geen water ons te diep.

Share This