Onze salonboot

Rondvaartboot Ronassis werd in 1970 als salonboot gebouwd op de werf van de Gebroeders Bakker in Sneek. Het voormalige directievaartuig was dertig jaar lang de mobiele vergaderboot van het Hoogheemraadschap.

Helaas voor de vergadertijgers daar raakte de boot uit de gratie – maar wat een geluk voor mij. Ik was op slag verliefd. Een rondvaartboot moest het worden.

rondvaartboot ronassis

Alles voor je feestje

Ik verbouwde de boot ingrijpend. En al zeg ik het zelf: het resultaat mag er zijn. Twee prachtige zitruimtes, een bar, een royaal achterdek. Van alle gemakken voorzien. Aan boord zijn een toilet, keukentje, koelkast, vriezer en oven.

Wil je je eigen liedjes draaien? Lachen om foto’s en filmpjes uit de oude doos? Neem ze mee op een usb-stick en speel ze af. Apparatuur is aanwezig. Zo creëer je de sfeer die je zelf wilt.

Rondvaartboot voor zomer én winter

In de koude winter is de Ronassis heerlijk verwarmd. ’s Zomers gaan de ramen open voor een fris briesje. En op het achterdek geniet je van de zon op je bol, de wind in je haren en een drankje in je hand.

De Ronassis is afgemeerd in het oude vestingstadje Heusden aan de Maas. Vanuit de haven verzorgen we rondvaarten, dag- en avondtochten en feestjes voor gezelschappen van maximaal twaalf personen.

Bekijk het filmpje

Geniet van het avontuur op het water. In het filmpje krijg je een impressie van de Ronassis. Klik op de video en vaar mee.

Aangenaam – gastheer Kapitein Koek

Ik heet Ronald Verkade. Aan boord van mijn salonboot verandert mijn naam echter in Kapitein Koek.

Gastheer. Gids. Levensgenieter.

Ik stel alles in het werk om mijn gasten (jou dus) een fijne tijd te bezorgen. Is jouw dag geslaagd? Dan is mijn dag geslaagd. AHOY!

Bouw je eigen feestje op het water

Heb je plannen voor een feest of andere bijeenkomst? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Met de gezelligste boot van Brabant is geen water ons te diep.

Share This