Bossche Bollen workshop

De Bossche Bollen Workshop is een gezellige, creatieve en lekkere boottocht voor de Lady’s. Zomaar met een stel vriendinnen, met collega’s of als onderdeel van je vrijgezellenfeestje.

Het begint al goed: met een glas champagne heet de kapitein je welkom aan boord van de Chocolade Bollen Boot. En om direct in de chocoladestemming te komen staat er ook een schaal bonbons klaar.

En dan: de scheepsbel luidt, ik gooi de trossen los. We kiezen het ruime sop.

Na een stukje varen wordt het tijd om de handen uit de  mouwen te steken. De Workshop Bossche Bollen maken gaat van start. Met kleurige schorten worden de teams samengesteld. Kommen, gardes, deeg, chocolade en room – alles is aan boord.

De kapitein heeft de wind er goed onder. Zeker bij de slagroom houdt hij een oogje in het zeil. En dan… lekker smullen van het resultaat. Kopje thee erbij. En omdat je nou eenmaal op het water zit, krijg je van mij een echt Schippersbittertje. Proost!

Tot snel op mijn boot,
Kapitein Koek (Ronald Verkade)

 

Bouw je eigen feestje op het water

Plannen voor een feestje of andere bijeenkomst? We denken graag met je mee. Met de gezelligste boot van Brabant is geen water ons te diep.

“De workshop was gezellig en de chocoladebollen waren superlekker. Ze hebben het niet eens gehaald tot thuis.”

Bossche bollen workshop in actie

Workshop Bossche Bollen maken:

  • Boottocht (2 uur varen)
  • Glaasje Bubbels Crémant St Martin
  • Bonbons voor de 1ste chocoladesensatie
  • Workshop Bossche Bollen maken
  • Borreltje kruidenlikeur: Schippersbitter
  • Drank inclusief: koffie, thee, fris, bier of wijn.

Prijs per persoon 54,50,- minimaal aantal 8 personen tot max 12 personen.

 

Bouw je eigen feestje op het water

Heb je plannen voor een feest of andere bijeenkomst? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Met de gezelligste boot van Brabant is geen water ons te diep.

Share This