Logboek

Kinderpartijtje op het water

De Kleine Kapitein Een kinderpartijtje op de Ronassis. Enig idee hoe leuk dat is? Papa en Mama... Opa's en Oma's... Oom's en Tante's... Alle hens aan dek... roept jullie Kleine Kapitein voor vertrek... Samen met eigenaar Ronald Verkade, die voor de gelegenheid is...

Lees meer

Schip ahoy!

Een maartse vaart om niet te vergeten. Wat hebben mijn Amerikaanse gasten genoten van het typisch Nederlandse landschap. En het weer was geweldig voor de tijd van het jaar.

Lees meer

Teamuitje UMC

Teamuitje: vaartocht met barbecue op het water. De medewerkers van het UMC Utrecht genoten er goed van. Maar ja, hoe kon het ook anders. We hadden een stel prachtige COBB bbq's aan boord. Het verse vlees en de verse vis werden heerlijk gegrild (en laten we vooral de...

Lees meer

Alle hens aan dek

Meidendag 2016, een rondvaart met gezellige dames aan boord van de Ronassis. Onderweg gingen de meiden helemaal los in de kombuis. Daarna peuzelden ze alles lekker op in de zon.

Lees meer

Bouw je eigen feestje op het water

Heb je plannen voor een feest of andere bijeenkomst? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Met de gezelligste boot van Brabant is geen water ons te diep.

Share This