Food & Friends Cruise

Welkom aan boord!

Geniet met volle teugen van de Food & Friends Cruise

De wind door je haren. Af en toe een fijne nevel water in je gezicht. Je vaart door oer-Hollands landschap met een goed glas in je hand en fijn gezelschap om je heen. Zo hoort een Food & Friends cruise te zijn.

food & friends cruise amuze

Een Food & Friends Cruise op de gezelligste rondvaartboot van Brabant: een culinair feestje terwijl je het ruime sop kiest. Genieten met vrienden, familie of collega’s.

 

Cruise in alle vrijheid

Het gaat ons er altijd om dat jij en je gezelschap het naar de zin hebben. Daarom bieden we je alle vrijheid.

Wil je je eigen diner of hapjes verzorgen? Geen probleem. Zonder extra kosten mag je de kombuis gebruiken – normaal het werkgebied van hofmeester en koksmaatje.

Hierdoor vul je je cruise persoonlijk en smakelijk in. Stel je eens voor hoe dat er voor je uitziet: een persoonlijke food party op het water…

 

Of zullen wij het eten verzorgen?

Wil je zelf helemaal niks doen? Dat kan ook. Op verzoek helpen we je met heerlijke hapjespakketten, bereid door onze huistraiteur.

 

Uitvaren kan altijd

Puntje van aandacht in Nederland: het weer. Je wilt je rondvaart graag (ver) vooraf plannen en dan blijkt het juist die dag te regenen. Wat nu?

Een Food & Friends Cruise valt nooit in het water. Als het weer wat minder is, kun je gezellig binnen zitten. De salonboot deed ooit dienst als vergaderboot voor het Hoogheemraadschap en is van alle gemakken en comfort voorzien.

De Food & Friends cruise kun je daarom het hele jaar door maken. Zolang het water in vloeibare vorm is kunnen we varen, hoe koud het ook is. De maas vriest niet zomaar dicht. Alleen bij windkracht 8 zijn zeebenen vereist.

 

Iedereen is welkom

Lekkerbekken en levensgenieters zijn er van alle leeftijden. Kids zijn net zo welkom als senioren. De veiligheid aan boord is optimaal. Alle voorzieningen en maatregelen zijn aanwezig. 

Bouw je eigen feestje op het water

Plannen voor een feestje of andere bijeenkomst? We denken graag met je mee. Met de gezelligste boot van Brabant is geen water ons te diep.

“De hapjes hadden we zelf meegenomen. Zo leuk: iedereen had wat gemaakt. En Ronald verzorgde de drankjes.” 

Even het kompas borgen:

Mogelijkheden tijdens een Food & Friends Cruise

Friends – aantal personen

Maximaal 12 personen. Bij regen zit iedereen lekker droog en knus. 

Je eigen diner verzorgen

Uniek aan deze cruise: je bent zonder extra kosten helemaal vrij om je eigen diner of hapjes te verzorgen! Ideaal voor een food party met je vrienden dus.

Er zijn een oven en een 4 pits-gastoestel aan boord, twee koelkasten en basis keukenuitrusting. Je kunt dus helemaal los in de kombuis.

Van tevoren je ingrediënten of voorbereide hapjes in Heusden afgeven is mogelijk. Als je denkt nog iets nodig te hebben, kun je altijd met kapitein Ronald overleggen.

Alles laten verzorgen

Geen keukenprins, -prinses? Heb je gewoon geen zin om zelf iets te doen en wil je heerlijk genieten van het water, het gezelschap en van water op je bord komt?

We hebben een aantal heerlijke arrangementen voor je, voor je Food & Friends cruise. Bijvoorbeeld tapas, tajine buffet of een borrelpakket.

Prijzen vanaf 15 euro pp. Bel of mail voor het aanbod. 

Drinks

De Ronassis heeft een ruime keuze gekoelde alcoholische en non- alcoholische drankjes aan boord. Kapitein Ronald haalt zelf de heerlijke wijnen van Domaine de Marotte aan boord. Afrekenen doe je aan het einde van de cruise.

Opstappen, aanleggen en passagieren

In het prachtige Heusden komen we aan boord. Wil je drie uur rondvaren, dan is er een schitterende vaste route. Wil je de hele dag varen, dan leggen we aan in ‘s-Hertogenbosch of Woudrichem en kun je daar twee uurtjes van boord.

Wil je iets anders? Vaarroute, opstap- en aanlegplaatsen zijn altijd bespreekbaar.

Lengte van de cruise

Wil je 2 uur varen? Inclusief gebruik van de kombuis, alle faciliteiten en ongeacht het aantal personen (maximaal 12) 348 euro (exclusief drank, inclusief  9% btw).

Wil je langer varen? Dat kan ook. Je hebt de Ronassis de hele dag voor jezelf voor 889,- euro. Ga je een hele dag weg, dan kun je ook van boord in Woudrichem of ‘s-Hertogenbosch.

Tips voor op het water

Hou altijd rekening met een klein beetje uitloop. Er kunnen bijvoorbeeld onvoorziene wachttijden zijn bij een sluis. Vergeet je zonnebrand niet –op het water verbrand je sneller.

Kids dragen altijd een zwemvest. De Ronassis heeft deze aan boord.

Nu reserveren

Reserveren of meer weten? Bel of mail met kapitein Ronald Verkade. Hij staat je met alle plezier te woord.

Ahoy!

Bouw je eigen feestje op het water

Heb je plannen voor een feest of andere bijeenkomst? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Met de gezelligste boot van Brabant is geen water ons te diep.

Share This