Vrijgezellenparty – vrijgezellenfeest – op de rondvaartboot

Vrijgezellenparty? Maak er een onvergetelijk feest van op onze rondvaartboot

Vrijgezellenparty? Tsja, als je echt iets origineels wilt… Zeker voor je beste vriend of vriendin is het leuk om een originele vrijgezellenparty te organiseren, toch?

Van de salonboot in het huwelijksbootje

Je beste vriend of vriendin stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Met dat idee ga je spelen. Zou het niet leuk zijn als je vriend of vriendin eerst even oefent op een ander bootje?

De Ronassis. salonboot leent zich uitstekend voor een spetterend vrijgezellenfeest.

Bouw je eigen feestje op het water

Plannen voor een feestje of andere bijeenkomst? We denken graag met je mee. Met de gezelligste boot van Brabant is geen water ons te diep.

“We wilden Marieke een voorproefje geven van het huwelijksbootje, nou dat proeven is gelukt hahaha. En daarna een duik in het diepe.”

vrijgezellenparty op het water

Stel je eens deze vrijgezellenparty voor…

Stel je voor: je neemt je vriend of vriendin mee naar de oude haven van Heusden. Je begeleidt hem of haar al dan niet geblinddoekt over de loopplank. En dan, na het aftellen, gaat de blinddoek af en staan alle genodigden daar met een grote SURPRISE!

Dan meert de salonboot af en kan het feest der vrijgezellen beginnen. We varen de haven uit en zetten koers naar de Oude Maas. Jullie nemen een glaasje bubbels of je maakt Bosche Bollen terwijl het schitterende uitzicht voortdurend wisselt.

Jullie genieten van heerlijk eten en drinken – waarvan je je trouwens mag afvragen of je dat in het huwelijksbootje ook allemaal krijgt.

Je kunt van tevoren aangeven hoe je wilt varen, hoe lang je wilt varen of dat je ergens wilt aanleggen.

We kunnen zelfs ergens stilliggen en bij mooi weer kun je een duik in het diepe nemen. Kan de toekomstige bruid of bruidegom dat ook alvast oefenen, die sprong in het diepe.

vrijgezellenfeest op het water

Vrijgezellenparty: maak er een onvergetelijke dag van

Wil je een vrijgezellenparty organiseren voor je beste vriend of vriendin (of voor jezelf). Neem contact op voor ideeën, plannen en concrete afspraken.

Ook als het wat minder weer is

Slecht weer komt eigenlijk maar zelden voor. En ik kan het weten, als kapitein. Mocht windkracht 8 de wateren teisteren, dan varen we niet uit. Gelukkig weten we dat vaak ruim van tevoren en kunnen we iets anders regelen.

Mocht het onderweg gaan regenen… geen nood: de kajuit is een heerlijke plaats om te toeven en van alle gemakken (en heerlijkheden!) voorzien.

Bouw je eigen feestje op het water

Heb je plannen voor een feest of andere bijeenkomst? We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Met de gezelligste boot van Brabant is geen water ons te diep.

Share This